Blog Listing norwain

Ymir investerer i DigiUnity-vekst

I desember fikk DigiUnity med seg 120 nye investorer og medeiere i en meget vellykket spredningsemisjon. Nå har de signert kontrakt med venture studio-selskapet Ymir.

By man feb 1, 2021 Illustration by
2 minutes read

DigiUnity gjorde en meget vellykket folkefinansiering i desember 2020 og hentet 3,4 millioner fra over 120 nye investorer. Pengene som er investert skal brukes til vekst.

-Vi er kjempefornøyde med emisjonen. Vi har fått med oss over 120 nye investorer på laget. Mange av disse kommer til å hjelpe oss med å utvikle produktet, men også med å være ambassadører og skaffe nye kunder, sier Christian Teigland, CEO i DigiUnity.

Samarbeid med vekst-eksperter

For å raskere skalere kundeporteføljen har DigiUnity inngått et samarbeid med venture studio-selskapet Ymir. Ymir har investert i 13 digitale vekstselskaper siden høsten 2019.

-Vi tror virkelig DigiUnity har et unikt produkt i et enormt spennende marked fordi de løser noe alle bedrifter snakker om hele tiden, nemlig “hvordan skal vi hente ut potensialet til de ansatte?”, sier Jørgen Riiser, CEO i Ymir.

Sammen skal DigiUnity og Ymir lage en “rigg” for markedsføring og salg av plattformen.

-Vi gleder oss til å bruke vår erfaring og vårt nettverk til å få selskapet til å vokse på en mest mulig effektiv måte. Målet er å tidoble kundemassen i første halvår av 2021, sier Riiser.

Bygd for å vokse

Potensialet for skalering av DigiUnity er stort. Produktet er bygd som SaaS-løsning (Software as a Service). Det vil si at den er bygd for høy vekst på samme modell som andre SaaS-selskaper.

DigiUnity har allerede flere store kunder som bruker produktet, som for eksempel Siva, Telia og Avfall Norge.

-Vi har hatt med oss lojale og store kunder som gir oss selvtillit og innsikt når vi går inn i denne vekstfasen, men også på veien videre ut i andre markeder utenfor Norge, sier Teigland.

Rigger for rask vekst

For å ytterligere rigge DigiUnity for vekst ønsker Teigland å gjennomføre en ny kapitalinnhenting i år.

-Dette gjør vi fordi vi ønsker å sette oss i enda bedre posisjon for rask vekst enn vi allerede er. Vi har et meget solid produkt. Nå dreier det seg om å håndtere alle kundene som er på vei inn døra”, sier Teigland

DigiUnity AS er et aksjeselskap stiftet i henhold til Norges lover Hovedkvarterets adresse: Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo, Norge MVA-nummer: MVA 998297915 NR